Minggu, 01 Juli 2018

GAMELOOT - PLATFORMWEERGAVE VAN HET SPEL VAN DE INDUSTRIE VIRTUELE SPELERS EN SPELERS DOEN EN GELIJKTIJDIG



Digitale distributie (ook bekend als levering van inhoud, online distributie of elektronische softwaredistributie) is de levering of distributie van media-inhoud, zoals audio-, video-, software- en videogames. De term wordt meestal gebruikt om distributie in een online bezorgingsmedium, zoals internet, te beschrijven, waardoor fysieke distributiemethoden zoals papier, compact discs en VHS videocassettes worden genegeerd. De term online distributie wordt meestal toegepast op standalone producten; Downloadbare add-ons voor andere producten zijn beter bekend als downloadbare inhoud. Met de vooruitgang van netwerkbandbreedtebronnen is online distributie prominent in de 21ste eeuw.
Gedistribueerde online-inhoud kan worden gestreamd of gedownload en bestaat meestal uit boeken, films en televisioneprogramma's, muziek, software en videogames. Streaming omvat het downloaden en gebruiken van content on demand, of 'on demand', in plaats van dat een gebruiker het permanent opslaat. Het volledig downloaden van inhoud naar een harde schijf of een andere vorm van opslagmedia kan in de toekomst echter wel offlinetoegang mogelijk maken.

Wat is Blockchain?
Blockchain is een ongelooflijk ingenieuze uitvinding die praktisch een revolutie teweegbrengt in de wereldwijde zakelijke markt. De evolutie bracht een groter goed met zich mee, niet alleen voor de bedrijven, maar ook voor de begunstigden. Maar omdat het een openbaring voor de wereld is, is een visie van zijn operationele activiteiten nog steeds onduidelijk. De belangrijkste vraag die in ieders hoofd ligt, is: wat is Blockchain?
Om te beginnen dient Blockchain-technologie als een platform dat de doorvoer van digitale informatie mogelijk maakt zonder het risico te worden gekopieerd. Het legde in zekere zin de base voor een sterke ruggengraat van een nieuw soort internetruimte. Oorspronkelijk ontworpen om met Bitcoin om te gaan - in een poging om de leek te leren over de functies van zijn commitment, hashfuncties en eigendom van digitale handtekeningen, vinden techneuten tegenwoordig andere mogelijke toepassingen van deze smetteloze uitvinding die de weg zou kunnen effenen voor het begin van een geheel nieuw bedrijfsproces in de wereld.
Blockchain, om in alle opzichten te definiëren, is een soort algorithm en gegevensdistributiestructuur voor ATM-beheer zonder tussenkomst van een gecentraliseerd beheer, geprogrammeerd om alle financiële transacties te registreren, evenals alles dat waarde heeft.
De werking van de blockchain

Blockchain is worden begrepen als de Distributed Ledger-technologie, die oorspronkelijk was ontworpen om de cryptomoeda van Bitcoin te ondersteunen. Maar na zware kritiek en afwijzing is de technologie herzien voor gebruik in productievere dingen.
Om een ​​duidelijk idee te krijgen, stel je een spreadsheet voor die praktisch vele malen is toegenomen in een groot aantal computersystemen. En stel je and voor dat deze netwerken zijn ontworpen om dit werkblad van tijd tot tijd bij te werken. Dat is precies wat blockchain is.
De informatie die is openslagen in een blockchain is een gedeeld werkblad waarvan de gegevens van tijd tot tijd worden afgestemd. Het is een practische manier die spreekt over veel voor de hand liggende voordelen. Om bij hen te zijn, bestaan ​​blockchain-gegevens niet op één plaats. Dit betekent dat alles dat daar is opgeslagen, open staat voor openbare weergave en verificatie. Bovendien is er geen gecentraliseerd informatieopslagplatform dat hackers kunnen corrumperen. Het benadert bijna een miljoen computersystemen naast elkaar en uw gegevens kunnen worden bekeken door iedereen die een internetverbinding heeft.
Duurzaamheid en authenticiteit van Blockchain
Blockchain-technologie is iets dat internetruimte minimaliseert. Het is elegant en robuust van aard. Net als het verstrekken van gegevens aan het grote publiek via het World Wide Web, worden authentieke informatieblokken opgeslagen op het blockchain-platform, dat op alle netwerken identiek zichtbaar is.
Het is van vitaal striped op te deny block dat blockchain niet kan worden beheerd door een enkele persoon, entiteit of identiteit en geen faalkans heeft. Net zoals het internet de afgelopen 30 jaar een duurzame ruimte is gebleken, zal de blockchain ook dienen als een authentiek en betrouwbaar wereldwijd toneel voor zakelijke transacties terwijl het zich blijft ontwikkelen.
Transparantie en onherleidelijke natuur
Veteranen uit de industrie zeggen dat de blockchain in een bewustzijnsstaat leeft. Het controleert van tijd tot tijd praktisch. Het is vergelijkbaar met een zelfcontroletechnologie waarbij uw netwerk alle transacties, die bekend staan ​​als blokkeren, verenigt die met regelmatige tussenpozen plaatsvinden.
Dit geeft aanleiding tot twee belangrijke blockchain-eigenschappen: het is zeer transparant en kan tegelijkertijd niet worden beschadigd. Elke transactie die op deze server plaatsvindt, is ingebouwd in het netwerk, zodat het hele ding voor het publiek heel zichtbaar blijft. Bovendien vereist het bewerken of weglaten van informatie over blockchain een enorme hoeveelheid inspection en een sterke rekenkracht. In het midden hiervan kan fraude gemakkelijk worden geïdentificeerd. Daarom wordt het onvergankelijk genoemd.

Game Loot Network.

Blockchain-gebruikers
Er is geen gedefinieerde regel of regeling over wie deze onbevlekte technologie moet of kan gebruiken. Hoewel de potentiële gebruikers momenteel alleen banken, commerciële reuzen en wereldeconomieën zijn, staat de technologie ook open voor dagelijkse transacties van het grote publiek. Het enige nadeel blockchain we worden geconfronteerd is de wereldwijde acceptatie.
Introductie van Game Loot Network
Een sociaal platform van $ 7 miljoen gebouwd in blockchain, met games die door de community zijn georganiseerd en worden aangepakt. En ondersteund door game-ontwikkelingspartners wiens creaties meer and 100 miljoen downloads hebben vergaard
Gedecentralizeerde publicatie
Het platform maakt van game publishing een geïntegreerd crowdfunding-portaal. Onafhankelijke ontwerpers sturen hun spelideeën naar een catalogus binnen dat scherm. Je voorstelpagina kan schermafbeeldingen, demo's of gameplay-scènes bevatten. Gebruikers bieden buitfiches om veelbelovende projecten te sponsoren. In ruil voor hun cryptomunten ontvangen de sponsors een inkomsten genererend percentage van de volgende title. Een gedecentraliseerd collectief produceert games door democratische eisen.
Genereer terugkerende inkomsten
Wanneer creaties van crowdfunding zijn voltooid, genereren ze inkomsten voor ontwikkelaars en sponsors. Onafhankelijke artiesten verlagen de kosten en spelers verdienen geld aan games die ze hebben vormgegeven. Stel je voor dat je een percentage hebt van de volgende wereldwijde hit in de industrie.
Raak door
gebruikers uitgeharde games en gedecentraliseerde publicaties aan
Slimme contractbeloningen
Het open boek volgt de betrokkenheid van gebruikers bij het platform. Van ontwerp tot gamen, geen digitale triomf wordt niet beloond.
Toernooien Game
Vegende wenkbrauwwedstrijd, normaal voorbehouden voor professionals, wordt voor iedereen toegankelijk. Toernooi-kampioenen ontvangen op verzoek Loot of electronische pools.
Verdien
terugkerende inkomsten voor ontwerpers en spelers
Een versleutelingsecosysteem
Het Loot-token fungeert als een gateway naar alle beloningsfuncties op het platform. Met Loot kunnen gebruikers directe toernooien invoeren, terugkerende inkomsten genereren via crowdfunded-spellen, incentives voor in kopen game, bieden op online veilingen, extra inkomsten verdienen en uiteindelijk games downloaden die exclusief voor het platform zijn gemaakt. Het serveren zal gedijen, gevoed door een groot in-app hulpprogramma.

LOOT ICO BEGINT OP 29 MEI 2018

Team


 https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1925613

 https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1925613


Tidak ada komentar:

Posting Komentar