Rabu, 15 Agustus 2018

Alphateca

Foto Alphateca.com - Global Crypto Marketplace.
ON CRYPTO ONE!
On parasta varmistaa Cryptomarketin onnistunut työympäristö. Siksi olemme toteuttaneet kaikki modernin tieteellisen osaamisen edut Alphatecassa, cryptomarketissa.
Tarjoamme laajan valikoiman luokkia, jotka ovat täynnä tavaroita eri puolilta maailmaa, tehokasta kriittisen hallinnan työkaluja, opetusohjelmia, älykkäävää tukijärjestelmää, tapahtumien korkeimman tason turvallisuutta - kaikki tämä kerätään yhteen paikkaan.
Tavoitteenamme on tuoda Internet-kauppa uudelle tasolle ja tarjota tilaisuutesi parhaan mahdollisuuden käyttää krypto-valuutan käyttöä jokapäiväisessä elämässään
Alphateca on maailmanlaajuinen salaustekniikka, jossa jokainen käyttäjä voi toimia sekä ostajana tai myyjänä, myydä tai ostaa erilaisia ​​palveluita tai tavaroita käyttämällä kryptoarvoa maksuvälineenä. Kuvittele, että sinun tarvitsee vain 10 minuuttia luoda oma yksityinen lompakko poistumatta talosta, mene Alphatecaan ja tarjoa tabletti, auto, jahti, oman kokoonpanosi tai harvinaisen suosittujen tietokonepelien artefakti myytävänä vain muutama klikkaus!
Kymmenet tuhannet ihmiset näkevät kohteenne joka päivä - joku todella tykkää.Hyvin lyhyessä ajassa voit löytää ostajan, maksaa sen salaustalletissa ja turvallisesti ostaa tarvitsemasi tavarat satoista luokista, jotka sijaitsevat kryptomarketissa. Sinun ei tarvitse nostaa valuuttaa koko salausjärjestelmästä - voit maksaa mistä tahansa tuotteesta tai palvelusta suoraan salaustallesi.
Cryptomarket tarjoaa sinulle parhaiten tarvittavat työkalut liiketoimiin
Maailmanlaajuinen
Voit joko ostaa tai tilata mitään mistä tahansa maasta, joka maksaa salauksen.

Kaikki yhdessä
Cryptomarketissa on runsaasti erilaisia ​​tavaroita ja palveluita, joissa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Ei ole tarvetta surffailla verkossa ja selata sivuja ja kirjanmerkkejä enää - sinulla on Alphateca.

Takuuhuolto
Epäilyttävää? Olemme varmistaneet sinulle turvallisuuden.

Nopeat ja halvat liiketoimet
Krypto-operaatioita koskeva palkkio on huomattavasti pienempi kuin mikä tahansa pankki voi tarjota.

Kehittynyt tuki
Erityisesti sinulle, meillä on usein kysyttyjä kysymyksiä, opetusohjelmia, oppaita, foorumia ja, mikä tärkeintä, suora käyttötuki.

Myy paremmin
Voit pitää huutokaupan! Ja jos tiedät jonkun, joka saattaa olla kiinnostunut, niin hieno - pidä Private Auction!

Miten Alphateca toimii
Alphateca perustuu kahteen periaatteeseen: uskollisuus perinteiseen rahaan ja maailmanlaajuinen pyrkimys suosioon kryptourvallisuuden käyttö jokapäiväisessä elämässä.
Kaikki alkaa heti rekisteröinnistä: vain muutamalla napsautuksella voit luoda tilin, ja näin voit jo ostaa tai myydä mitään ympäri maailmaa.
Jos sinulla ei ole salaustalletta, näytämme sinulle, kuinka saada yksi. On äärimmäisen helppoa, että kuka tahansa tulee Alphatekalle sähköisen kaupankäynnin maailmaan.
ATEC Token tekninen kuvaus
Yleistä tietoa
Esittelemme ATEC-salausmerkintää Ethereum-alustan pohjalta. ATEC-merkki on rajallinen. Tämä on apuohjelmaa, sitä voidaan käyttää vain hankkeen sisällä tehtävissä siirtokunnissa, mutta sitä voidaan siirtää verkkosivustossa. (Emme myöskään estä ICO: n osallistujia siirtämästä ATEC-rahakkeita lompakoiden välillä).Osoitetta ei voi käyttää sivuston ulkopuolella. Kaikki myymättömät rahakkeet tuhotaan. Merkkiä voi käyttää vain kerran.
Pre-Sale ja ICO
Ostaja siirtää ETH: n älykkään sopimuksen kautta ja vastaanottaa ATEC-rahakkeita sekä bonuksen maksun määrän ja päivämäärän mukaan. Sitten ostaja kirjautuu Alphatecan verkkosivustolle, valitsee toiminnon, jolla se täyttää salasanan henkilökohtaisessa tilissä ja siirtää ATEC-tunnuksensa henkilökohtaisesti syntyvään osoitteeseen tililläan, mikä täydentää tilinsä sisäistä tasapainoa.
tiekartta
1. joulukuuta 2017 - Idean syntyminen
15. tammikuuta 2018 - Foorumin prototyyppi
15. maaliskuuta 2018 - Idean kääntäminen tekniseksi tehtäväksi
1. huhtikuuta 2018 - kokoontuvat kaikki tiimin jäsenet
1. toukokuuta 2018 - Projektin ensimmäinen alfa-versio
22. toukokuuta 2018 - Ensimmäinen esittely tiimistä Expo Forumissa
1. kesäkuuta 2018 - Tekninen hankkeen käynnistäminen
10. kesäkuuta 2018 - Tuotantoversion käynnistäminen maksullisten palvelujen, yksityisten ilmoitusten, maltillisuusosaston ja tukipalvelujen toimivuudesta
14. kesäkuuta 2018 - Myymälöiden, omistusten ja huutokauppojen käyttöönotto
15. kesäkuuta 2018 - Esikaupungin käynnistäminen, laajentaminen Saksaan, Ranskaan
1. heinäkuuta 2018 - ICO: n käynnistäminen, offline-tapahtumia projektin tueksi ja koulutusmateriaalin lisääminen verkkosivustoon
Heinäkuu 2018 - Hankkia vähittäiskauppoja ja ostajia projektille, lisää iOS- ja Android-sovelluksia, laajentamalla hankkeen maantietoa Itävaltaan, Italiaan
Elokuu 2018 - Palvelun käynnistäminen ATEC-rahakkeiden ja palveluiden vaihtoon, videoiden myynti- ja videoarviointien lisääminen projektiin, kokoontumiset, yhteishankinnat, laajentamalla projektin maantieteellisyys Skandinavian maihin.
Syyskuu 2018 - Webinaarien, uusien mainostyökalujen lisääminen, laajentaminen hankkeen maantieteeseen Isoon-Britanniaan
Lokakuu 2018 - Valmistelu uudenvuoden myynnistä, tapahtumien valmistelu lipunmyynnin kautta verkkosivujen kautta, laajentaminen projektin maantieteeseen Japaniin
Marraskuu 2018 - Tapahtumien järjestäminen, laajentaminen hankkeen maantieteeseen Turkkiin, Intiaan
Joulukuuta 2018 - Yhtiön lahjakorttien ja lahjatuotteiden käyttöönotto uudelle vuodelle
2019 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana - uusien myyntityökalujen käyttöönotto, "kiinteistöjen / tavaroiden vuokraamisen" valmistelu, hankkeen maantieteellisen alueen laajentaminen Latinalaiseen Amerikkaan
2019 toinen vuosineljännes - laajentaminen hankkeen maantieteeseen Kiinaan
2019 kolmas ja neljäs vuosineljännes - Verkkosivuston mukauttaminen offline-ostosten mahdollisuuteen.

johtopäätös
Alphateca-hankkeen päätavoitteet ovat:
• Kansainvälisen salauspalvelun luominen, jossa kuka tahansa voi ostaa ja myydä asioita ja palveluja kryptouruutalla;
• Kriittisen valuutan perustana olevan kansainvälisen sähköisen kaupankäynnin kehittäminen ja helpottaminen;
• Edut Alphateca-projektin osallistujille: liiketoimien kustannusten pienentäminen palvelujen reaalihinnan suuntaan, nopeuden lisääminen, uusien ominaisuuksien tarjoaminen käyttäjille, turvallisuuden parantaminen edelleen;
• Globaalissa mielessä yhteiskunnan sopeuttaminen digitaalitalouteen, kun jokainen saa mahdollisuuden käyttää yleisen edistyksen saavutuksia jokapäiväisessä elämässä. Hankkeen kehittyminen herättää verkkokaupan määrää ja lisää kryptoarvon suosioa ympäri maailmaa.

Alphateca-alusta saa nopeasti suosion sekä kriittisen valuutan haltijoiden että fiat-valuutan käyttäjien keskuudessa. Salausyhteisö on jatkuvasti kasvussa ja lähitulevaisuudessa monet nykyajan elämäkäytännöt käyttävät kryptoarvoa tärkeimpänä maksu- ja investointivälineenä konservatiivisen maailman rahoitusjärjestelmän tilauskannan takia.
Olemme varmoja, että kryptoarvo ja blockchain-teknologiat ovat maailman rahoitusjärjestelmän tulevaisuus.
ALPHATECA on hyvä ICO-ohjelma.
Ajattelutapa on aika fantastinen. Se houkuttelee ihmisiä säännöllisesti.
Kokenutta ja ammattitaitoista yhteistyötä on vaikea saavuttaa.
Voimme rakentaa kykyä saavuttaa tavoitteet.

tiimi
Lisätietoa Visit ALPHATECA Link:
Verkkosivusto:  https://alphateca.com/



By:betawiarab
0x4018Fc326AfaAAf47f5042794AaaB13Ac1cd5A05

Tidak ada komentar:

Posting Komentar