Senin, 13 Agustus 2018

MERITT :The Meritt Protocol decentralizes fundraising and financing.




Welkom mijn geachte leden. Vandaag zal ik je vertellen over een veelbelovend project. Meritt is een open protocol voor zelfcreatie en onderhoud van peer-to-peer financiële contracten op Blockchain. Een uniek gedecentraliseerd platform, dat vandaag erg populair zal zijn. Intellectuele contracten zijn immers een echte garantie voor de kwaliteit van transacties. Het project Meritt is ideaal voor de gedecentraliseerde verzameling van fondsen, het financieren van tokens en meer!

Open Protocol voor ketenvorming en uitvoering van peer-to-peer financiële contracten

In dit geval kunnen we een eenvoudig algoritme overwegen voor het gebruik van het Meritt-platform:

Doelen stellen voor het nieuwe contract. Financieel contract Merchant-conforme ERC20 tot vaststelling van een kader voor de overdracht en splitsing van tokens. Kan de overdracht worden beperkt tot een gesloten gebruikersgroep en tijdelijk worden opgeschort ?? (het token kan worden bevroren.)

Dynamisch betaalkanaal. Alle betalingen van de verstrekker van de contractfiches (bijvoorbeeld de betaling van dividenden door het bedrijf) aan de pool van de deelnemers worden automatisch overgebracht naar de juiste portemonnee waar het uitgegeven token wordt bewaard. De verdeling houdt rekening met de proportionele verdeling van de onderliggende waarde.

Stem- en tweerichtingscommunicatie. Het stemmechanisme kan openbaar zijn en de stemmen worden rechtstreeks voor evaluatie naar het contract overgebracht. Als alternatief kunnen stemmen privé zijn en wordt alleen een hash aan het contract onderworpen om de authenticiteit van de stemming te waarborgen.

Bidirectioneel informatiekanaal: de verstrekker van contracttokens kan via een slim contract berichten sturen naar alle deelnemers om te voldoen aan informatieverplichtingen. Deelnemers kunnen berichten naar de verstrekker sturen wanneer een contract vereist is.

Makkelijk om contracten te maken en de implementatie ervan. Via het dapp-netwerk Verdienste, creëert het bedrijf dat fondsen zoekt een financieel contract en geeft het uit, het corresponderende contracttoken wordt geslagen en in een speciaal contract voor distributie geplaatst, dat automatisch het contractfiche verzendt na ontvangst van betaling van de deelnemers (vergelijkbaar met een vending machine).

Een database om de gemaakte contracten op te slaan. Deelnemers en waarnemers kunnen Meritt-registers aanvragen om gegevens te verkrijgen over het bestaan ​​van Meritt-contracten die zijn gesloten (voor zover ze openbaar beschikbaar zijn), evenals gegevens over gebeurtenissen met betrekking tot elk contract.

Datastore-framework. Stelt Meritt-gebruikers in staat om identiteits- en andere persoonlijke informatie te beheren en aan te bieden in een zelfstandige omgeving en om beperkte toegang tot hun gegevens te bieden. De gegevens zelf kunnen onafhankelijk worden geplaatst of worden opgeslagen in een gedistribueerd datawarehouse.

Verschillende belangrijke kenmerken van het project

Het is de moeite waard om de factoren te benadrukken die de aandacht van de platformdeelnemers kunnen trekken:

Plug & play-modules

Voor een eenvoudige implementatie en afwikkeling van de verschillende financiële contracten op de Ethereum Blockchain

Het protocol is agnostisch voor de activaklasse

De financiële contracten van Meritt kunnen effecten, leningen, obligaties, nutsbedrijven, eigendom of schenkingsfiches zijn. Afgegeven voor elk financieel contract het specifieke teken van het contract ERC20.

Kernbegrippen perfect en geregeld op een blokketen

Transparantie en vertrouwen in de toekomstige uitvoering van belangrijke voorwaarden en audits op onveranderlijke gedistribueerde boeken. De beveiligde resultaten en probleemloos onderhoud van financiële contracten door middel van mijncontracten.

Identificatie van een soevereine identiteitskaart en beveiligd eigendomsrecht
Deelnemers hebben de volledige controle en eigendom van hun versleutelde persoonlijke gegevens en identificatiegegevens en kunnen kennisinformatie op nul onthullen.

Gedecentraliseerd en gratis, zonder Commissie van Meritt, zonder tussenpersonen
Gedecentraliseerde blockchain-architectuur. Alleen gaskosten werden gemaakt. Financiering uitvoeren in een echte peer-to-peer-omgeving.

De makers van dit unieke gedecentraliseerde platform staan ​​klaar om hun klanten de mogelijkheid te bieden om winstgevende, hoogwaardige en veilige transacties aan te gaan. Alle slimme contracten zijn de perfecte garantie voor het voldoen aan alle samenwerkingsvoorwaarden. In dit geval ontvangen alle deelnemers aan de transactie betrouwbare bescherming tegen frauduleuze regelingen. Tegelijkertijd worden alle transacties zeer snel uitgevoerd.

Meer informatie:

Website: http://www.meritt.co/

WhitePaper: http://www.meritt.co/#

Telegram: https://web.telegram.org/#/im?p=g271334441

Twitter: https://twitter.com/MerittProtocol


By:betawiarab
0x4018Fc326AfaAAf47f5042794AaaB13Ac1cd5A05

Tidak ada komentar:

Posting Komentar