Sabtu, 19 Mei 2018

INSPEM - Using artificial intelligence technology to recognize faces

 

INSPEM - послуга INSPEM була введена в 2015 році; це дозволяє користувачам знаходити інших людей, яких вони випадково ставлять у метро, ​​в парках або в інших місцях. Ми припускаємо, що такі послуги будуть використовуватися перш за все чоловічою аудиторією. Однак, як показує статистика, жінки складають 40% всіх оголошень. Жінки просто знімають фотографії людей, які їм подобаються на дорозі з дистанції, завантажують фотографії на наш сервіс і чекають деяких знайомих, щоб розпізнати цього чоловіка та поділитися своїм профілем соціальної мережі.
 
Це саме перша версія продукту кілька років тому. На даний момент основи нашого сервісу хочуть бути своєрідним аналогом з телевізійного шоу "Зачекайте мене", але як онлайн-сервіс.
Для довідки: «Жди меня» є російський ТВ-шоу, яке допоможе вам знайти більш ніж 200000 чоловік, так як це був перший ефір в 1999 році нових запитів, щоб знайти людей з усіх куточків Землі, отримані через кожні 10 хвилин. Більше 3 мільйонів пропущених людей знаходяться в базі даних подій. Тільки дві країни, де «Жди меня» не шукає людей, і вони є Антигуа і Барбуда і Кабо-Верде.
 
 
До 2016 року ми вирішили змінити курс. Наше бажання досягти ринку багатомільярдного і стати більш технологічно просунутої компанією, яка використовує штучний інтелект і здатне застосовувати аналітичне відео на основі навчання нейронних мереж для розпізнавання осіб - вона сформувала нове бачення платформи INSPEM.
Робота великих даних та розширений аналіз відео дозволяють нам не лише виконувати індивідуальні особисті запити для виконання повсякденних завдань, але й використовувати наші ресурси для виконання більш благородних і важливих завдань. Ці завдання включають забезпечення міської безпеки, безпосереднє залучення до кримінальних розслідувань, збереження життя людей на вулиці, становлення ефективнішого способу пошуку зниклих без вісті осіб. Працюючи в тісному контакті з світовим ІТ-гігантом, ми зможемо сформувати
У світовому масштабі обробка великих потоків відео вимагає величезних можливостей та ресурсів. Наші платформи сумісні з "розумними" камерами, які вже виконують велику обробку відео та забезпечують готовий образ обличчя, що значно зменшить завантаження мережі. Однак не всі мають таку камеру. Саме тому ми будемо використовувати мінеральні можливості як найефективніші та раціональні засоби аналізу відео на основі нейронних мереж.
Схематичне подання процесу взаємодії:
Додаткові функції сервісу для запиту відео з потрібним часом та координатами. Аналіз відео в реальному часі не потрібен у випадку. Власники камери вирішують для себе, чи повинні вони поділитися ним на користь чи ні. Такі конкретні приклади будуть пояснені пізніше в тексті.
 
 
Карта 
 
PRE-SALE [20 March, 2018 - 16 April, 2018]
IСO [01 May, 2018 - 28 May, 2018]
 
Подробная информация :


By:betawiarab
0x4018Fc326AfaAAf47f5042794AaaB13Ac1cd5A05

Tidak ada komentar:

Posting Komentar