Selasa, 10 April 2018

Dentix - Kısa saç dijital telah menjadi bagian dari hari kamçı sejak kami terbangun



Küreselleşen dünyamızda internet tamamıyla yaşayışımızı, önceki alışkanlıklarımızı dönüştürerek bizi kendine ayak uydurmaya zorlamıştır. Özellikle dijital teknolojinin de başımızı döndüren hızlı ivmesi ile beraber yükselen bir diğer eğilim var ki her gün takip etmekle bile hızına ayak uydurmak çok mümkün olamamakta. Bu değer tamamıyla bütün küresel finans sistemini etkileyen ve belki de yön verecek dijital veya kripto denilen para birimleridir. Dijital para birimleri uyandığımız andan itibaren günümüzün bir parçası olmaya başladı ve alım & satım metotlarımızdan,  tüketim alışkanlıklarımıza kadar her şeyimizi etkileyecek duruma gelmiştir. Bu gerçek, dijital paranın çok yakın gelecekte yaşayışımızın ve finansal sistemimizin olmazsa olmazı haline geleceğini işarete ediyor. Bu aşamada en önem kazanan konulardan biri ise veri sistemleri ve bu verinin kullanılıp kullanılamadığıdır. Yaptığımız yolculuk bilgilerimiz, alışveriş geçmişimiz, iletişim bilgilerimiz, kimlik bilgilerimiz, sigorta bilgilerimiz ve sağlık ile ilaç kullanımı ile ilgili bilgilerimiz her zaman bir veri tabanında bulunması gereken ve uygulayıcılara kolaylık sağlayan bir alandır. Veri toplamadan ve bu veriyi analiz etmeden hiçbir sektörde başarıyı yakalamak mümkün değildir.  Bende bu yazımda, sağlık sektöründe blok zinciri teknolojisiyle devrim yapan Dentix adlı bir platform ile ilgili bilgi vereceğim. Dentix kısaca, blok zinciri destekli, sağlıklı kayıtlarınızın tutulması, hasta ile doktor arasındaki iletişiminiz, yapılan ödeme işlemleriniz ve küresel çapta hasta tavsiyesi ile güvenli veri aktarımına izin veren Küresel Diş Sağlığı Elektronik Kayıt platformudur. Daha detaylı bilgi için lütfen internet sitesini https://dentix.io/ ziyaret edebilirsiniz.


Akıllı sözleşme teknolojisini içeren bir blok zinciri, her türlü sahtecilik olaylarına karşı güvenli ve korunaklı olması ile bilinmektedir. Yani, gizli bilgilerinizin, kayıtlarınızın asla değiştirilemeyeceği, sahteciliğe karşı korunmalı bir alanda saklanacağı ve bu kayıtları görebilen tek kişi yalnızca siz ve yetkilendirilmiş doktorunuz vb. olacaktır. Bu yeni nesil teknolojide ayrıca, hastalar istedikleri her yerden, kendi kayıtlarına kolayca erişebileceklerdir. Böylece hastalar kendi sağlık kayıtlarını kontrol mekanizmasına sahip olacaklar ve bu bilgileri de istedikleri zaman alabileceklerdir. Blok zinciri teknolojisi ile hastalar için doktorlar tarafından yapılan muayenenin içeriklerini ve prosedürleri.

Dentix, diş sağlığı sektörüne yardımcı olacak yeni nesil teknolojik yaklaşımıyla sağlık sistemine katkı sağlayacaktır. Dentix, blok zinciri teknolojisini diş verilerini güvenli bir şekilde kaydetmek ve aktarmak için güvenli bir yol olarak kullanan bir Elektronik Sağlık Kayıtları (EHR) sistemini oluşturmuştur. EHR' nin sağlık endüstrisindeki mevcut problemlerin çözümüne katkısı blok zinciri teknolojisinin getirdiği yenilikte saklıdır. Elektronik Sağlık Kayıt Sistemi, hastanın tıbbi geçmişinin dijital bir sürümüdür.

Ticaret hayatında akıllı sözleşmeler, tarafların bir dizi bilgi, kayıt veya işlem üzerinde bir anlaşma imzalamaları için güvenilir bir yoldur. Ayrıca, kişisel bilgileri dikkatli bir şekilde güvenlik altına alan diş hekimlerinin böylece güven sorunu da ortadan kalkacaktır. Dentix’in sunacağı ilk çözüm, akıllı sözleşme teknolojisini kullanarak kayıtları doğrulamak için yeni nesil teknolojiyi kullanarak, dağıtılmış bir veri tabanına bilgileri kalıcı olarak kaydetmesidir. Hastalar dahil bütün taraflar, kayıtlarını görebilecektir. Ancak her kayıt, ileri şifreleme ile erişime açılacak ve böylece güvenlik sağlanacaktır.  Dentix bütünüyle, özel kayıtların güvenirliği sağlarken birlikte çalışabilir bir veri tabanı da oluşturmaktadır.

Sonuç olarak Dentix EHR diş hekimleri ve hastaları için birçok problemin çözüm noktası olacaktır. Bu global network, ağdaki veya Dentix kayıtlarındaki herhangi bir klinikteki hasta bilgilerinin çok güvenli bir şekilde aktarılmasını sağlamaktadır. Diş Hekimliği Klinikleri yeni bir zamanlama sistemine veya mevcut sistemleri CDN'ye bağlama olanağı veren modüler bir CDN platformu ile donatılmıştır. Dentix blok zinciri ayrıca dişçilik hizmetinin bedelini ödemek için harcanabilen yeni bir kripto parayı hizmete sokacaktır. Dentix, DNTX’e sahip olanlar için bir bonus teşvik programı sunacaktır. Burada hedef, diğer kripto para cinsleri ile rekabete kalkışmak değil, yen nesil teknolojiyi kullanarak sağlık sektörünün ihtiyaç duyduğu çözümleri ve desteği vermektedir. Dentrix, bu networkü desteklemek ve diş sağlığı teknolojisinde yeni gelişmelere yardımcı olmak için yeni şifre akış sistemini kullanacaktır.

Bütün bunlara ek olarak Dentix, doktor ile hastası arasındaki mesajlaşma için masaüstü ve mobil uygulamalar yoluyla güvenli bir mesajlaşma platformu yaratacak ve her cihaz kendi mesajlaşma sunucusu olarak hizmet edecektir. Bu sistem, bilgileri güncelleme, bildirim gönderme ile alma ve hatırlatıcılarla randevuları zahmetsizce ayarlamanın daha güvenli ve hızlı bir yolu olacaktır.

Dentix’in Hedefi; diş hekimlerine sosyal medya etkileşimleri aracılığıyla işlerini büyütmelerine yardımcı olacak ve o anda o saatte nerede oldukları fark etmeden en iyi ve uygun fiyatlı hizmeti almalarına yardımcı olacak tamamen farklı bir EHR platformu sağlamaktır. Bu sistemin avantajları aşağıda sıralanmıştır. Bunları; gerçek SaaS platformu, CDN optimize edilmiş ve küresel platform, kendi özel zamanlama modüllerine sahip çoklu klinik yerleri, hasta grafikleri, kendi bölgeleriyle veya şebeke içi sağlayıcılar arasında güvenli aktarımlar; güvenli hasta kayıtları, modüler, bloklu koridorlu hasta çizelgesi, modül rotasyonu için güvenli modül dağıtım protokolü, hem sağlayıcılar hem de hastalar için 4FA kimlik doğrulaması, güvenli mesajlaşma, hassas hasta verileri aktarımı için gerçek uçtan uca şifreleme,  ve mobil uygulamalar yoluyla doktor-hasta mesajlaşma sistemi, DNTX Ödemeleri, hasta ve servisler için DNTX ile ödeme yapabilmesi ve DNTX sahipleri için cazip aylık ikramiye ve teşvikler şeklinde sıralayabiliriz. Dentix ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen teknik raporuhttps://dentix.io/docs/dentix_whitepaper_latest.pdf inceleyiniz.

Token Satışı ve Dağıtımı


·      
            ICO, Mar 01, 2018 tarihinde başlayıp Mar 31, 2018 tarihine kadar devam edecek.
       
        DNTX maliyeti:   0.001 ETH

·         Toplam Miktar: 300 000 000
·         Tokenları almanın güvenli yolu: Eterium (ETH)
·         Hard cap: 28 000 000 ABD Doları

Yol Haritası



Dentix Ekibi


Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret edin:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar